ENGLISH


HRVATSKI


Cambridge Summer 2010
Pogledajte slike dvotjednog boravka naših učenika u Cambridgeu. Bilo je ludo i nezaboravno kao i uvijek!


Tečajevi i radionice engleskog jezika za djecu

Rad po udžbenicima Cambridge University Press, Longman i Oxford University Press.
Svi Byron tečajevi su pomno osmišljeni s jasnom vizijom cilja koji u početku možda djeluje kao dalek. APC (Absorb+Practice+Communicate) metoda je sjajan vodič našim polaznicima od alfabeta do međunarodno priznatih certifikata.

Vrste tečajeva i radionica:

  • programi za vrtićki uzrast
  • tečajevi za mlađe osnovnoškolce
  • tečajevi za starije osnovnoškolce
  • sezonske radionice za osnovnoškolce
  • individualni tečaj praćenja školskog gradiva
Više informacija...

Byron Tiger Cub Workshop - Programi za vrtiće

Tečaj sadrži korisne upute za ispravno ponašanje kroz djeci prilagođene primjere. Zanimljiv interaktivni tečaj za djecu od 3 - 6 godina koji na osebujan način obrađuje teme za koje često mislimo da ne zanimaju male ljude.Potiču ih na konstruktivno razmišljanje u rješavanju problema:
Kako se ponašamo, kome se obratiti za pomoć, korisni telefoni, tajna samoobrane, prijateljstvo, što raditi u slobodno vrijeme, pravilno disanje, zdrav način života.
Rječnik : zanimanja, brojevi, boje, dijelovi tijela, voće, povrće, domaće i egzotične životinje, hobiji, svakodnevne situacije, problemi.

Tečaj se odvija 1x tjedno u vrtiću, a radionice po dogovoru.

Mlađi osnovnoškolci

Svi Byronovi tečajevi prate kalendarski tok godine, tako da ako svratite kod nas za vrijeme Halloween-a zateći ćete mnogo Jack O'Lanterna i prigodnih ukrasa narančste i crne boje. Polaznici imaju sate uz svijeće (vježbamo listening i speaking uz prigodni vokabular), jedu crne kokice i piju zeleni sok. Ako u Byron svratite pred sam Božić vjerojatno ćete poljubiti vrata! Svi smo na 2. katu u prekrasno okićenom prostoru Ville Matilde gdje uz karaoke pjevamo pjesme na raznim jezicima i gledamo igrokaze svih grupa.

Možete nas zateći maskirane ako svratite za maškare, ili usred čitanja najljepše poezije za Valentinovo, ali nas sigurno nećete zateći na Dan planete Zemlje, jer tad smo u prirodi i vjerojatno nešto sadimo. Za sam kraj školske godine cijeli Byron Team i roditelji uživaju u završnim priredbama i zabavama svih grupa.Naravno do tada je već iz tiska izašao Byron Yearbook - uređuju ga i pišu učenici i različit je za svaku grupu (kliknite na Novosti i Galerija). Ah da, da ne zaboravimo: do tada su svi planirani udžbenici obrađeni, a bilježnice i testovi ocijenjeni.

Termin: subotom blok sat za niže razrede, ili 2x1 školski sat popodne tokom tjedna, ukupno 70 sati.
Stariji osnovnoškolci: VII i VIII razredi
Ovaj uzrast po mogima odlikuje dramatični goodbye djetinjstvu što znači da se opraštamo od dječjih tečajeva. Sada koristimo drugačije teme i metodologiju kako bismo održali ne samo visoku razinu zanimanja za strani jezik već i pravilno usmjerili propitivanje o mnogim temama od interesa ove dobne skupine. Sada startamo s podrobnijim informiranjem o međunarodnom ESOL ispitu FCE i pokrećemo prilagođeni program Pred-pripreme za isti.
Termin: 1 x 90 minuta popodne. Ukupno: 68 sati

Sezonske radionice
Tematske su, vrlo zabavne i popularne, samo na jednom jeziku (engleski, francuski, talijanski) ili kao kombinacija bilo koja dva od navedenih jezika. Programski su raznovrsne primjenjujući sport, yogu, crtanje, ples, salon ljepote, dramu i pripremu zdravog jednostavnog obroka.

Trajanje: 1 - 2 tjedna tokom zimskih, proljetnih i ljetnih školskih praznika.
Više informacija...

Individualni tečaj praćenja školskog gradiva
Nakon razgovora s roditeljima i učenikom naš psiholog izrađuje poseban plan akcije kojim određujemo početak i kraj rada po dogovorenom rasporedu. Nekim učenicima je dovoljno doći samo nekoliko puta, a zatim se uključiti u rad grupe, a drugima više odgovara individualni rad tokom cijele godine.